domingo, 8 de mayo de 2016

Presentació de la novel·la "El Símbolo de la Hermandad" a Amposta


El dia 21 d'abril a la biblioteca Sebastià J. Arbó d'Amposta, un dia després de La Ràpita, vam presentar "El Símbolo de la Hermandad". Va ser tot un luxe poder comptar, a les dues presentacions, amb historiadors reconeguts de les nostres poblacions. En aquesta cas, i com podreu veure a la foto, amb la Maite Subirats. 




L'acte va ser iniciat per l'amiga Joanna que seguidament va donar pas al regidor Ramon Bel. Ell, va recordar una anècdota del facebook en la qual va agrair a l'autor que utilitzés aquesta ret social per anunciar un fet relatiu a la cultura. Això era per allà l'any 2010.



Maite va iniciar oficialment la presentació posant al públic en antecedents de les obres de Pere i d'algun comentari que tenia al seu bloc, concretament el d'una historiadora valenciana la qual parlava de l'obra "Los Inocentes Hijos de Diós". Seguidament va parlar, en termes generals, de l'obra i va aconseguir apropar al lector a lo que es trobaria en la seva lectura. 
La veritat: ens ho vam passar bé.

Des d'aquest blog, donar les gràcies a tothom per la seva assistència i sobretot als presentadors, en aquest cas a la Joanna, Ramon Bel i la Maite, per la seva intervenció.

No hay comentarios:

Publicar un comentario