jueves, 31 de diciembre de 2009

Los Inocentes Hijos de Dios























Hola a todas/os.
Ya ha salido a la venta mi libro y obra prima:
"LOS INOCENTES HIJOS DE DIOS"
Sinopsis:
Misterio, violencia y sexo que se entremezclan con unos crudos asesinatos y la expulsión de los judíos, en alguno de estos casos la Iglesia también toma parte, unas veces amparando y otras provocando según su interés, intentando el autor mantener un equilibrio entre el bien y el mal, protagonistas de la narración.
La trama de la novela está perfectamente ambientada en la Valencia de los siglos XIV y XV y protagonizada por un mercenario con una psicología singular al servicio de un dominico que el autor utiliza para que le den un aire novelesco a alguno de los hechos inconexos, pero que fueron ciertos, y que sucedieron en el Reino de Aragón los cuales harán sumergir al lector en el escenario y contexto medieval para recrear en su mente sucesos, situaciones y escenas que le provocaran sentimientos de estima y odio.

Si alguien está interesado en su descarga gratuita, que pulse el siguiente enlace:
https://mega.nz/file/oZBzSQ6A#44r6l8FTtw3Vef1q0JO7JY4ecr37Fzee_Vi9OSoDvVo

Deseo que os guste.

22 comentarios:

  1. Pere ya me he leido el libro,me he quedado muy sorprendida con el libro,Los Inocentes Hijos De Dios sera un exito seguro,me ha enganchado mucho, Pere el libro no tiene nada que envidiar a Dan Brown y Stephen King, espero que sea el primero de muchos,un abraso.
    Tere Barrera

    ResponderEliminar
  2. A mi tambè m'ha encantat el llibre, és... simplement sorprenent!
    No he pogut parar fins que me l'he acavat!
    Felicitats.

    ResponderEliminar
  3. wenas!!!

    olas!!! pere soc david ferre em tens que coneixer!!!! fil de j.luis del serramar nres

    k el teu llibre tal com tu tingueseu exit i k les proximes idees tambe!!

    nres felicitats!!!

    ResponderEliminar
  4. He començat la lectura del llibre i he de dir que enganxa.

    De moment promet. Tot just vaig pel principi.

    ResponderEliminar
  5. He llegit el llibre LOS INOCENTES HIJOS DE DIOS, i esctic molt contenta, perque tenim un escrito a les terres del ebre, animo a tothom a k el llegi, a uns els agradara a uns altres pot se no, pero les persones k els agrade llegi, els encantara, la narrativa esta molt be, aquesta es la meva opinio, el final el vaig trob...a perfecte, ja k no es pot acaba de cap manera mes, animo als lectors a k el compren

    ResponderEliminar
  6. Los inocentes hijos de Dios és un llibre que té molta força. Està molt ben ambientat i algunes pàgines són molt impactants i també et posen la pell de gallina... El personatge del protagonista sembla de carn i ossos... Té una vida duríssima i tanmateix sobreviu però a quin preu? Trames de poder, de corrupció, d'interessos... Víctimes i botxins. També ens parla de prejudicis, discriminacions, explotació... Una novel.la molt dura però a les últimes pàgines ens obre una porta a l'esperanca...

    ResponderEliminar
  7. Soy una lectora de tu libro, que me dejó tu ahijado , y realmente me impresionó la manera que tienes de escribir.
    Sinceramente, y te lo dice una persona que ha leído bastante, que tienes un modo de ambientar a los personajes digna de un escritor consolidado, resulta increíble que seas policía local la verdad.
    Ahora bien, si le he pedido a Edu que me ponga en contacto contigo es porque NO PUEDES DEJARME ASÍ.
    Es un libro que realmente engancha, te mantiene en vilo, tienes miedo que descubran al personaje principal, incluso acabas empatizando con el asesino!!! he llegado incluso a encontrar justificación a todos sus crímenes, quizás no a su crueldad como cuando mata a la mujer e hijo de su enemigo, pero el resto, se lo merecían.
    Ahora bien, un personaje tan inteligente, tan escurridizo, un superviviente en definitiva no puede acabar loco y andando por el mundo así. NO LO PUEDES HACER!!! Bien, es normal que después de los hechos que han acontecido, al haber perdido a su madre, a su hermano y posteriormente a su amada él pierda un poco el norte de dónde está, si él tuvo el valor de completar su venganza particular contra el mundo, no puede tener un final así.
    Debes escribir una segunda parte por el amor de Dios (y por los hijos inocentes de Dios jeje), piensa que yo aparto mis estudios y todo para poderla leer.
    Un personaje tan interesante no puede quedarse con un final tan sumamente inconcluso, no puede quedarse por el mundo vagando como un loco, buscando comida con lo que él ha sido.... Debes devolverlo a la vida, hacer que recupere el sentido común, que busque venganza,que intente recuperar la casa que le pertenece, que alguien acabe con él de una manera tremenda, que finalmente Justicia sepa que él es el asesino o por el contrario darle vida a un personaje que sea capaz de darle todo el amor que nunca tuvo, podrías resucitar a la prostituta con la que se inició y que sólo ella era capaz de comprenderlo, Lucía, pero sobretodo haz una segunda parte.
    Siento haberte ametrallado así, pero me dió mucha rábia el hecho de que un libro despertase en mí esa ansia por seguir leyendo y comprobar ese final inconcluso.
    Bien Pere, encantada de conocerte, de verdad, creo que tienes mucho talento, no lo desperdícies poniendo multas créeme.
    Espero la segunda parte o mejor aún una saga.
    Una inocente hija de Dios,
    Yvonne

    ResponderEliminar
  8. Avui mateix me n'he fet amb un. Porto cinc pàgines i promet. No us puc dir més però igual aparco a Tino Costa del "mismísimo" Sebastià Joan Arbó per a després. Lo bo és anar a la presentació havent-lo llegit així saps de que va el tema.
    Jaume Vidal.

    ResponderEliminar
  9. Pere . Ara fa un 5 dies que ens vam trovar per a que em facilitessis un exemplar del teu llibre.
    Cinc dies després ja sóc amic de juanjo i la seva vida. I avui he pogut anar-me'n a dormir sabent tot lo que està escrit sobre ell. Es bon paio dintre del que cap, això de ser el protagonisme ens fa solidaritzar-mos en ell (més inclus que en qualsevol dels personatges de repart que sofreixen alguna desgràcia.

    És un relat de l'edat mitjana que ens ajuda a entre moltes coses contemporànees a nosaltres.

    Diuen que estudiar la història ens ha de dur a corregir els errors per al futur.


    PD: es fàcilment obviable el caràcter d'òpera prima del text. No es nota que és el primer. Tot i que confio que el segon serà molt millor i així fins que arribi el teu nom als llibres de literatura (al menos regional).

    gràcies per haver-me oferit unes bones estones amb juanjo i companyia.
    Jaume Vidal.

    ResponderEliminar
  10. Hola Pere,estic agradablement sorprés per la historia que ens contes i per el gran treball de recerca que has fet´real o no així debien pasar en la nostra antiguitat
    Segú que sirá el primer de molt mes llibres que ens publicarás
    anims i andevant
    Sisco Magriñá

    ResponderEliminar
  11. Ens coneixem fa temps i se’m fa difícil poder jutjar el teu llibre amb imparcialitat. El que si em pregunto és per a que escrius.

    A continuació adjunto la resposta que va donar un conegut escriptor.

    Virgilio Díaz Grullón - escritor dominicano - 17/marzo/1981
    provinciasdominicanas.org - 27/julio/2003


    “¿Para qué escribe el escritor?”. Gabriel García Márquez, el más popular escritor contemporáneo de la lengua castellana, cuestionado por una periodista hace algunos años, respondió así a esa pregunta: “Escribo para que mis amigos me quieran más”. Yo creo que en esa frase, aparentemente risueña y superficial, está concentrada la respuesta profunda y fundamental de la pregunta.
    En efecto, todo creador literario posee una cualidad que le es indispensable y sin la cual su vocación no podría existir. Esa condición es la sensibilidad. Es decir, la propensión a sentir vivamente, profundamente, los estímulos exteriores; la capacidad de sentir —como si lo padeciese en carne propia— el dolor que sufren los demás; la necesidad de rebelarse contra la injusticia aunque uno no sea su víctima directa. Dije una vez y quiero repetirlo ahora, que esa actitud ante la vida no es otra cosa que el reflejo de un amor muy alto, muy extraordinario, muy privilegiado de amar y el escritor, cuando difunde su obra, busca secretamente que ese amor que siente por los demás le sea correspondido.

    Bé Pere, no sé si el que busques es que els teus amics t’estimem encara més… el que si et puc dir es que ho estàs fent força bé, enhorabona!

    Aureli Cid

    ResponderEliminar
  12. Pere, ja et vaig dir pel facebook que m'havia agradat el teu llibre però vaig acabar-ho amb un "però ...". No sóc cap expert en literatura però em permetràs que faci alguna consideració sobre la teva obra. Repeteixo que em va agradar i celebro l'empenta i valentia que has tingut en entrar en aquest món de la literatura amb els entrebancs que et pots anar trobant sobretot ara que comences. D'entrada ja et felicito per tota la feina feta.

    Del llibre t'he de dir que hi veig una mica de violència gratuïta si bé ja estava avisat tant per tu com per la contraportada, crec que en algun dels episodis no calia tant de detall, però reconec que està molt ben explicat "allò" que fa el protagonista, tant que llegint-ho he hagut d'apartar la vista de la pàgina per treure'm del cap aquelles esgarrifoses imatges.

    En algun moment del llibre, això deu ser culpa meva, t'he e dir que m'he perdut i no sabia en quin punt la història estava (jo necessito calma per a llegir, sense sorolls que em distreguin). El vaig llegir a un ritme d'un capítol per dia (no sóc un lector expert).

    Bé ja veus que els "però" no han estat molts. T'he de dir una cosa i espero que t'animi a seguir: quan em va agradar més el llibre és en el tram final en el que fas una molt bona descripció sobre la vida als carrers i les peripècies en les que es veu abocat el protagonista. No se si t'has plantejat escriure una nova obra agafant el fil (que no una segona part) d'on acaba aquest primer llibre teu.

    Felicitats, ànims i gràcies pel llibre.

    ResponderEliminar
  13. Pere Perellón es un escritor tarraconense. Creo que esta es su primera novela. Se la ha editado la editorial Entrelíneas. La novela está muy bien editada, el tamaño de la letra es grande y el papel claro lo que facilita la lectura especialmente a las personas mayores. Son 212 páginas que se leen rápidamente puesto que narra una historia que engancha ya seas historiadora, amante de la novela histórica o de la lectura en general.

    Yo soy medievalista así que suelo ser bastante crítica cuando pillo una novela histórica. Generalmente, no suelen gustarme ya que hay muchas que meten la pata. No ocurre con esta de Pere Perellón. La documentación ha existido y ha sido la correcta ( de echo, incluye una bibliografía al final de la novela) pudiendo recrear a la Valencia de finales del siglo XIV de una forma correcta que permite imaginarnos la vida en ese momento. Una vida bastante agitada y marcada por la violencia puesto que los enfrentamientos con los judíos eran casi constantes. A este respecto, Pere Perellón no se corta y narra las escenas sangrientas con todo lujo de detalles pero sin caer en el mal gusto. Es un lenguaje directo el que utiliza lo cuál le da más veracidad a la historia al no edulcorarla.

    El protagonista de la misma es Juanjo, un joven cristiano que se convierte en una especie de mercenario al servicio del Padre Lamberto llevando a cabo asesinatos entre los judíos. Asesinatos que no se detienen ante nadie ya sea niño, mujer,anciano u hombre. Juanjo puede, por ello, parecernos un personaje falto de escrúpulos o sentimientos pero los tiene. Pese a quién va dirigida su espada siente algo por una joven judía, Rebeca.

    El argumento de la novela gira en torno al ambiente tan tenso que existía entre los judíos y los cristianos en la Valencia del momento. Por medio de Juanjo somos testigos de las atrocidades que los cristianos cometían sobre los judíos a quienes consideraban los culpables de todo. La comunidad judía se había convertido en un obstáculo que había que eliminar.

    Lo que me ha llamado la atención ha sido el nombre del protagonista, Juanjo. En ese momento, siglo XIV, al menos en Valencia los nombres más comunes eran: Joan, Vicent, Arnau, Martí, Josep pero es algo anecdótico. Que el protagonista se llame Juanjo o Pepe no le resta ni un ápice de calidad a la novela.

    Sinceramente, creo que es una buena novela. Está muy bien escrita. La parte de los asesinatos puede interesar a quienes se decantan por este tipo de novelas estando, por otro, la parte histórica para quienes les vaya más la novela histórica. Una novela histórica con Valencia como protagonista. Pere Perellón ha sabido recrear el ambiente del momento, no ha olvidado los cargos políticos que detentaban el poder como los Justicias, Batles, Alguaciles.....

    Yo le compré la novela al mismo autor pero la he visto en librerías de la Red. El precio de la misma es de 20 euros. En la Biblioteca de El Perelló ya ha empezado a circular con una buena acogida. Aquí tiene el siguiente tejuelo: N/PER/hij

    Una lectura más que recomendable tanto de cara a estas vacaciones de Pascua como para el verano. Como he cometado, es una novela con ritmo. No se hace nada pesada, todo lo contrario, sabe mantener el interés del lector de principio a fin. Te quedas con un buen sabor de boca tras leerla porque está muy bien escrita. Los personajes son creíbles y están perfectamente integrados tanto en el marco geográfico donde se desarrolla la historia, Valencia, como en el histórico.

    ResponderEliminar
  14. simplement fantàstic!
    no he pogut parar i m'ha recordat altres obres d'escriptors com Ken Follet o Noah Gordon.
    Ah! i déu ni do els detalls! m'he ben esgarrifat!
    Ànims que ja tens una lectora esperant una segona novel.la.
    una abraçada.
    Àlex Canals.

    ResponderEliminar
  15. Felicitats Pere!!
    M’ho he passat molt bé gaudint de la lectura del teu llibre, encara que en algun dels altres comentaris es diu que hi ha massa violència, per a mi està la justa, sense tots els detalls que dones, es perdria part de l’encant de la novel•la, i seria mes ligth.
    Espero ja el teu segon llibre, no ens facis esperar!!
    Damià Garcia

    ResponderEliminar
  16. Hola Pere: Fa dies que es volia escriure. He aprofitat les vacances de Pasqua per llegir el teu llibre. M'ha sorprès gràtament. M'ha encantat. Tot m'agrada: la teva manera de descriure (l'apropiada: ni molta, ni poca), la força dels personatges, l'ambientació... TOT. El llibre me va enganxar des del primer moment i només volia felicitar-te i què estic segura que serà tot un èxit. Per la meva part, ja estic recomanant-lo a tothom. Res més, felicitar-te i endavant!!! Iris

    ResponderEliminar
  17. Encara no he acabat de llegir el llibre del qual estem parlant, perque el vaig comprar a la presentació què va fer en Pere el divendres 9 d'abril de 2010 al Maset, la Ràpita, la qual cosa no us dirè la meva opinió fins que finalitze el llibre, però us recomano que el compreu per a St Jordi, ja que us agradarà......ufff vaig a continuar...adeu companys

    ResponderEliminar
  18. Hola Pere, felicitar-te, doncs he llegit aquests darrers dies el teu llibre Los inocentes hijos de Dios. Cada pàgina que passes, t’engresca en aquest relat fins a la fi del mateix, a més a més d’aportar nova cultura d’aquest període medieval.

    Endavant, salutacions i fins aviat,

    Òscar

    ResponderEliminar
  19. Bé, Pere, enhorabona pel llibre. Ja t'ho vaig comentar ahir. Entre altres coses, va fascinar-me com els aconteixements que se succeïen a la novel·la anaven prenent força i accelerant-se, eliminant possibilitats de canvi, i com tot derivava a una cadència inevitable a mode de tragèdia. El títol, encertadíssim! Ja et vaig dir que vaig trobar-lo molt escaient i n'hi fas referència en diversos punts de la novel·la, directament o indirecta. I en conjunt, no deixa de ser la "història" d'un "ignoscent"...

    Un plaer conèixer-te! Ànims i endavant!

    Cristòfol Pons
    cristofolpons@yahoo.es

    ResponderEliminar
  20. Hola Pere, solo pasaba por aquí para agradecerte por tan valioso regalito, me encanta leer, desde hoy la comienzo, por los comentarios ya me dieron más ansias todavía =)
    Att. Jaky desde la Mitad del Mundo!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Jaky!!! Espero que te guste. Recuerda que tienes otro trocito de esta novela que puedes descargar también gratuitamente. Saludos!!!

      Eliminar